dissabte, 12 de juny del 2010

Cat In A Wall, des del Cabanyal...


Al barri mariner de València; El Cabanyal, naix un grup de veus i sons màgics i contundents que donen gust d'escoltar. Ells son Cat In A Wall. Temes cantats en inglés en veu de Marta Cortell, cantant del grup, que transporten a l'oient a un món paral·lel. Una veu inconfusible que, acompanyada pel colps potents del baix, els ritmes contundents de bateria i els arrenjaments de la guitarra, donen vida al tímid grup del cap i casal que a poc a poc s'ha donat a coneixer i que creix a un ritme descomunal. Ells s'autodefineixen com:

"Cat in Wall és el resultat d'unes jams diumengeres, d'hores de riures, de converses delirants, d'il·lusions fortuïtes que de la mateixa manera que es formen, s'esvaeixen, d'hores perdudes, de crits acompanyants d'algun murmuri, de ressonàncies plenes de nostàlgia, de somnis que són pura entelèquia, de cançons amb títols tristos i uns darrers acords que denoten esperança, però, sobretot, és el resultat de la devoció per la música... i l'obstinació a l'hora d'executar-la."

Un grup que et sorpren des de la primera volta que se'ls escolta i que és d'agrair dins d'un món on la música és una professió difícil i complicada. Cat In A Wall oferiran este mes dos concerts al cap i casal, el primer, es fa al Centre Octubre (carrer Sant Ferran 12) el divendres 18 de juny a les 20:00, on oferiran un concert sencer d'1 i mitja. El preu d'este concert és de 5€. El segon concert al cap i casal és celebra el dissabte 19 de juny a la Sala Mirror (carrer Sant Vicent 200) a partir de les 21:30 i forma part de la final del concurs EMERGENZA (www.emergenza.net) on Cat In A Wall han resultat finalistes. El preu d'este segon concert és de 10€ i tot i que només tocaran uns 10 minuts (també hi actuaran la resta de grups finalistes) és molt important que porten molta gent (a més de la qualitat indiscutible de la seua música) per a que puguen guanyar.

www.myspace.com/catinawall

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada