dilluns, 1 de febrer del 2010

Una nit la boira arribà...



Ells son Arthur Caravan, un grup creat a l'emblemàtica ciutat d'Alcoi i que canta en valencià. Una joia de grup que s'estrena amb el seu primer disc, sense titol, guanyador del premi a la millor lletra i millor disc de pop-rock als Premis Ovidi 2009. Un disc amb 11 temes de luxe, entre els cuals trobem 2 pistes instrumentals, una versió (Susanna és versió de Toti Soler) i altres cançons úniques amb lletres cantades i parlades. Entre elles cal destacar "L'amor és cec", relat de una història d'amor orgàsmic al poble i "Mengars al llit i somnis en la taula" on "els esperits es queden".

Este grup que diu que fan música per nadadors i embarassades practica un estil únic i al mateix temps molt interesant, influenciat per artistes des de Ovidi Montllor fins a Sonic Youth. Han conseguit separar-se de la resta de grups gràcies al seu estil propi que ha fet d'Arthur Carvan un dels grups revelacions d'este passat any 2009.

Este dissabte 6 de febrer (2010), Arthur Caravan presentarà el seu disc a la Sala Matisse (c/ de Ramón Campoamor 60, València) amb les actuacions dels alcoians i del grup barcelonès Le Petit Ramon que també arriven a València per primera volta amb el seu nou treball: "Acustics Replica". El preu de l'entrada es de 7€ anticipada i 1o€ a taquilla. L'anticipada es pot conseguir a Amsterdam, Tipo, Oldies i http://www.atrapalo.com/. Arthur Caravan també tocarà el divendres 5 de febrer a la Casa de la Cultura de Vilamarxant.

El disc d'Arthur Caravan ha sigut penjat per descarregar amb llicencia de Creative Commons (és a dir, gratis) aqui:
http://arthurcaravanband.bandcamp.com/album/arthur-caravan


(la portada del disc sense titol)

www.myspace.com/arthurcaravan

------------------------------------------------------------------------------------------------

També el 6 de febrer concert de el grup anglo-valencià Emma get Wild al Rocafull a València. Tocaran només 2 cançons i també estarà Senior i el cor brutal. El concert tindrà lloc a les 11 de la nit. Ja aniré ampliant més de concerts dels Emma Get Wild per tot el País Valencià!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada