dimecres, 24 de febrer del 2010

Concert Solidari, Red Roja a València!

El dijous 4 de març, anem a celebrar un concert solidari a la sala Matisse de València (c/ Ramón Campoamor 60, plaça del Cedro, València). El concert començarà a les 21:30h. puntual i els beneficis aniran per la ONG Tramundi (http://www.tramundi.org/).

L'entrada té un preu de 2€ anticipada i a güixeta. Si voleu comprar les anticipades, ja les tenim a la botiga al cor del barri del Carme: Partisano (c/ Estanyeria Vella 2). Com ja hem dit abans les entrades tenen el mateix preu si les compreu a Partisano o a la Matisse el dia del concert.

Al concert acuturan 3 grups del nostre País. Els primers en tocar seran "Welcome To The Unknown" un grup jove de Puçol. Desprès gaudirem de l'actuació del grup Shalok (www.myspace.com/shalokvientosdelsur), un grup valencià que barrejen el reggae, la música llatina, la rumba i altres estils. Per culminar la nit tindrem l'esperada actuació d'un grup que ja porta més de 10 anys practicant el seu punk rock i que venen a València des d'Ontinyent amb més força que mai i presentant un nou disc produit per Miquel Gironès (Obrint Pas) amb 10 temes ecplisants que podeu descarregar al seu myspace: www.myspace.com/redrojaband

Vos esperem a totes i a tots el 4 a Matisse per gaudir de la millor música a un preu realment solidari!

També hem creat un esdeveniment al facebook, afegiu-vos si teniu facebook:
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=329228218199&ref=ts

-----------------------------------------------------------

Abans de terminar amb el bloc el dia d'avui m'agradaria fer referencia al concert que es va celebrar ahir a l'Olympia. Raimon tornava desprès de 10 anys i ho feia esgotant les entrades en 48 hores. L'ambient fora del concert es presentava com emocionant i malgrat els 4 feixistes de torn cridant els seus eslogans anti-catalanistes de sempre (pareix que no tenen cap per pensar res més...), de segur que el concert que va oferir el de Xativa ahir va ser inovlidable i gràcies a la Universitat de València que va organizar el concert per motiu del 50 aniversari de "Al Vent" podem dir que la nostra música i el nostre País encara viu, tot i que els 4 feixistes de torn continuent insistint en que no. Moltes gràcies Raimon!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada