dilluns, 8 de març del 2010

Falles 2010: Populars i Combatives i l'esperat retorn...

Perque unes falles no serien res sense espais com Ca Revolta, l'Ateneu Popular, les nostres okupes: el CSO Proyecto Mayhem, perque no serien res sense el nostre esperat concert de falles organizat per Escola Valenciana i perque no serien res sense els nostres grups que iluminen cada nit de març, volem presentar a Global Musik Revolution el programa de les Falles 2010: Populars i Combatives amb diferents activitats arreu de tota la ciutat i la seua períferia. Unes falles molt esperades i on ens retrobarem amb el concert més esperat de l'any, i es que Obrint Pas, per si no el sabieu encara, tornen als nostres escenaris!

Us presentem el cartell de l'Ateneu Popular per este falles, concerts, sopars de "pa i porta", jocs i molt més! Paseu-vos per l'Ateneu estes falles que obri fins a les 3 del matí!
-------------------------------------------------------------------------------------------------



Per gaudir de unes bones falles, cal tenirun bon plan, i aquí en teniu el cartell de les falles 2010, amb diferents activitats programades des del divendres 12 fins al dimart 16, paseu-vos i formeu part de les activitats que us ofereixen. Per més informació visiteu http://www.fallespopulars.org/
-----------------------------------------------------------------------------------------------
El dilluns 15 de març, el dilluns de falles i festa, es celebra la 2a Festa Colors contra el racisme i la intolerancia। Amb una entrada única de 8€ podeu gaudir des de la millor i més variada música des de les 21:30 a la sala el Loco (c/ Erudit Orellana, València) on actuaran Stereotone, reggae des de l'Horta (www.myspace.com/originalstereotone), La Raiz, ragamuffin des de Gandia (www.myspace.com/laraizband), Benimaklet Klub Ska, grup de components d'Obrint Pas, La Gossa Sorda etc (www.myspace.com/benimakletklubska) i DJ Minino i Pasqu Selektor... Un dilluns ple de festa per esclafar motors i començar amb les fales 2010!
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Com ja és habitual, al CSO Proyecto Mayhem (c/Pavià 91, València), venen carregats de bona música amb les ANTIFALLAS 2010, este any celebrat no més 2 dies però amb grups estelar com potser el concert del dimart 16 amb les actacions d'El Belda i el conjunt Badaboc, Carrer Present i el grup revelació d'Alboraia ORXATA SOUND SYSTEM (www.myspace.com/orxata) i un preu de 3€ o 5€ amb CD. El dijous 18 sera el segon dia d'ANTIFALLAS on tocaran Ana No Kurra i Los Demas Tampoko, Destroy i els Alsphalt Soldiers des de Pego per no més 1€!
----------------------------------------------------------------------------------------------

Per culminar, el dimecres 17, Escola Valenca fa el seu puntual concert de falles que es celebra a l'Auditori de Burjassot a les 22:00 i presenta la Gira 2010. La festa començarà amb l'actuació del grup guanyador de concurs de facebook. Després el jove grup d'inde/rock 121dB i per culminar la nit, l'esperada actuació del grup valencià Obrint Pas que trenca el silenci per terres valencianes després de la seua última actuació que fa ja més d'1 any i mig. El concert té 3 preus diferents: anticipades 3€ (amb carnet universitari) i 5€ (sense) i 10€ a güixeta. Les anticipades es poden comprar a: Bar Terra C/ Baró de Sant Petrillo 9 (Benimaclet) De 14 a 16 i de 18 a 24 hores. Ca Revolta C/ Santa Teresa 12 (El Carme) De Vesprada. Tenda Partisano C/Estaminyeria Vella 2 (El Carme) De Vesprada. Ca Bassot C/ Bisbe Munyoz 52 (Burjasssot) De Vesprada. Escola Valenciana C/ José Grollo 91 (Benicalap) De matí.

Per a més informació del retorn d'Obrint Pas: http://www.obrintpas.cat/

Per a mes dades de La Gira 2010, us deixem un video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada