divendres, 7 de maig del 2010

Datura Folk Fest 08/05/10

Este dissabte 8 de maig es celebra a Godella el Datura Folk Fest, un esdeveniment organizat per "Discos Monterey" que porta al nostre País un esdeveniment nou i fresc on podrem gaudir dels concerts dels millors grups i artistes de l'escena folk amb arrel del nord d'europa. Al festival hi actuaran grups del nostre País com la nova promesa de folk psicodèlic des del Port de Sagunt; Alberto Montero, artista que obrirà el concert que es celebra al Casal Jove "Al Matadero" a 100 metres del metro de Godella. A més d'Alberto Montero, des del País Valencià, tindrem a "Sonlosgrillos" una proposta de folk acústic i a Emma Get Wild, grup el london-valència clash amb arrels americans. Com a convidats internacionals, per la vesprada gaudirem de la actuació de la artista malaguenya Anni B. Sweet i a la irlandesa Alison O'Donnell, ex-component del mític grup de folk Mellow Candle.

L'esdeveniment es celebrarà el dissabte 8 de maig al Casal Jove "Al Matadero en Godella, a 100 metres de la parada del metro de Godella.

Els horaris del festival son els següents:

Vesprada

18:30 - Alberto Montero (www.myspace.com/albertomontero)
19:30 - Sonlosgrillos (www.myspace.com/sonlosgrillos)
20:30 - Anni B. Sweet (www.myspace.com/annibsweet)

De 21:30 a 23:00 Sopar i Punxada de Sr. Patilla

Nit
23:00 Emma Get Wild (www.myspace.com/emmagetwildspain
00:00 Alison O'Donnell (ex Mellow Candle) (www.myspace.com/alisonodonnell)

1:00 - 2:30; Fi dels concerts i punxada de Sr. Patilla

L'entrada té un preu de 20€ per a l'abonament de la vesprada i nit, 12€ per a l'entrada de la vesprada (de 18:30 a 21:30) i 12€ per al de la nit (de 23:00 a 2:30). Les entrades es poden comprar al Casal Jove "Al Matadero" i a la botiga; Discos Monterey. Les portes s'obriran a les 00:30 per a l'acces de tothom. Els preus en barra són populars i hi hauran entrepans per a sopar.

Us esperem el dissabte a Godella per a gaudir i descobrir les millors propostes del folk psicodèlic d'avui!

www.myspace.com/daturafolkfest
www.montereydiscos.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada